top of page

ЛИЧНА ГРИЖА ОТ ATOMY

 масло за коса атоми

МАСЛО ЗА КОСА ОТ ATOMY

 

Идеално съчетание на ефирни масла за овлажняване и подхранване на суха и чуплива коса. Олиото за коса Atomy се състои от 6 масла: 

арганово масло, 

масло от жожоба, 

масло от авокадо, 

масло от камелия, 

масло от семена на ливадни цветя и 

масло от макадамия.

sculpcare set atomy

ШАМПОАН И КОНДИЦИОНЕР ATOMY

Шампоанът Atomy Scalpcare Hair Shampoo нежно и внимателно очиства косата и кожата и възстановява баланса на кожата на  главата благодарение на  уникалната смес на основата на нийм, арника и шакакая.

 

Балсамът Atomy Scalpcare Hair Conditioner ще се погрижи за подхранването и възстановяването на баланса на скалпа с помощта на смес на основата на къна , авокадо и биотин!

 

Всеки от продуктите е по 500мл. 

rich body set atomy

ЛОСИОН ЗА ТЯЛО ATOMY

Подходящ за  чувствителна и суха кожа. Има много приятен, деликатен, свеж аромат на зелена ябълка и мандарини. Съдържа 25% естествено масло от ший. 

паста за зъби атоми

КОМПЛЕКТ ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ И ПАСТА ATOMY

Един комплект включва:

Четка за зъби съдържа златни йони за антибактериална защита. Меките и гъвкави власинки нежно почистват зъбите, без да нараняват венците.
Паста за зъби с прополис и зелен чай: Ефективно премахва зъбната плака, предпазва от кариес. Има избелващ и антибактериален ефект. Придава свежест в устната кухина през целия ден. Подобрява състоянието на венците.
Междузъбна четка:Почиства много добре междузъбното пространство

 паста с прополис atomy

ПАСТА ЗА ЗЪБИ ATOMY

Пастата за зъби Atomy съдържа съставки от прополис и екстракт от листа на зелен чай, които могат да направят устата ви свежа и чиста.Прополисът сам по себе си е полезен като естествен антимикробен агент, който е много полезен за поддържане на вашето орално здраве по естествен начин.Прекрасно подхожда за хора с чувствителни венци.И незаменима при хора носещи брекети и страдащи от афти в уста. Прополис действа действа успокояващо и възстановяващо за устна кухина! Подхожда и за деца!

четки за зъби atomy

ЧЕТКИ ЗА ЗЪБИ ATOMY

В четки за зъби Atomy е постигната перфектната комбинация между цена и качество. Формата на самата четка и нейните влакна ви позволяват да достигнете до най-недостъпните места при почистване. Ергономичната дръжка не съдържа вредни химически съединения, абсолютно екологична e и удобна за използване. Най-голямото предимство на нашата четка за зъби са нейните влакна, които имат редица предимства:

-супер тънки влакна с диаметър 0,18 мм в основата и 0,03 мм в краищата позволява лесно почистване на зъбите от плака и остатъци от храна;

-формулата съдържа антибактериална мембрана, която поддържа всяко влакно чисто; 

-- заоблената форма на върховете не наранява и не драска венците, а нежно ги масажира, като подобрява кръвообращението.

Четките за зъби от Atomy са със средна твърдост, така че са подходящи за използване от всички членове на семейството, включително деца.

 

 

гел душ за мъже атоми

ШАМПОАН И ГЕЛ ДУШ В ЕДНО ЗА МЪЖЕ

Шампоан направен за мъже, които търсят удобство. Напълно почиства косата от стилизиращи продукти и подхранва кожата, докато я измива.

 Шампоан и душ гел в едно с много свеж аромат. Чудесна консистенция, която измива и почиства косата от всякакви стилизиращи продукти. Съдържа достатъчно активни съставки, специално за измиване на мъжката кожа, като в същото време контролира себума и омазняването. Леки, успокояващи и безопасни съставки – растителни, без алергизиращи изкуствени аромати, „зелен” продукт
Всичко в едно за справяне с неприятните миризми – специални съставки, които ги елиминират ефективно. Съдържа растителен активен екстракт, който придава свежест



За да пазарувате в Atomy оставете Вашете данни за регистрация за да Ви предоставя достъп към онлайн-магазин.

 

 

 

 

Лична грижа от Atomy: Бренды
bottom of page