top of page
  • Снимка на автораMarina Veleva

Най-търсена корейска добавка HemoHim G

Нова година дошла със страхотна новина, че най-търсена корейска добавка HemoHim G вече може да се поръчва от Atomy Europe с директна бърза доставка до вкъщи. Ви трябва само да имате регистрация.


ХемоХим G е уникална хранителна добавка за възстановяване на имунитета, жизнената енергия, физическата издръжливост при стрес и умора. Препоръчва се на хора със слаба имунна система, за възрастни хора, за страдащи от преумора и стрес и др.

 

ХемоХИМ е смес от билкови екстракти, които помагат за стимулиране и поддържане на имунната система. По същество, HemoHIM G укрепва и регулира вашата имунна система, като помага на тялото да образува нови кръвни клетки и хемоглобин.

 

Разработен по поръчка на Здравното министерство на Корея от Корейския изследователски институт за атомна енергия (KAERI) съвместно с Онкологичната Клиника на Република Корея.


ХемоХИМ има имуностимулираща функция, на основата на извлек от Angelica Sinensis, Ligusticum officinale и Paeonia и др. Продуктът е преминал огромен брой изпитания и е доказан и одобрен от Здравното министерство на Корея.




ХемоХим помага за премахване или намаляване на алергичните реакции. Активира имунната система, препоръчва се като поддържащо средство по време на химиотерапия, лъчетерапия и по време на рехабилитационния период.


За да можете да поръчвате HemoHim G директно от производител, попълнете данни за безплатна регистрация.



528 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


Пост: Blog2_Post
bottom of page