top of page
  • Снимка на автораMarina Veleva

Cпрей със зелен пропилис Atomy при възпалено гърло и болки в гърлото

От няколко месяца цялото ми семейство ползва спрей със зелен прополис Atomy и много сме доволни от него.


Спрей със зелен прополис Atomy
Спрей със зелен прополис Atomy

Cпрей със зелен прополис от Atomy е предназначен за здравето на устната кухина, има антимикробно, антибактериално, антисептично, имуностимулиращо действие.

Произведен е от най-висококачествен зелен прополис от дивите джунгли на Бразилия. Съдържа Артепилин С, който липсва в други видове прополис.

Cпрей със зелен пропилис Atomy при възпалено гърло и болки в гърлото бързо и ефективно примахва болки.

🍃 Спрей със зелен прополис от ATOMY дезинфекцира и заздравява лигавицата на носоглътката, като напълно убива патогенните микроорганизми.

🍃Какви са предимствата на ATOMY зелен прополис спрей?

1. Суровините са взети от Minas gerais Brazilia - това са напълно екологично чисти тропически гори в източната част на Бразилия.

2. Спрей със зелен прополис от ATOMY има всички необходими сертификати за съответствие за прополис, както и документация, потвърждаваща безопасността на продукта.📋

3. Зеленият прополис се произвежда от специален вид пчела 🐝 Apis florea. Те са по-устойчиви на топлина, както и пчелните продукти, които създават. Следователно оксиметилфурфуролът се отделя от такива продукти само при много високи температури.

4. Спрей е много приятен на вкус и може да се използва и при деца. Той е на водна основа и има сладък приятен вкус. Децата го харесват.

Лично аз го нося в чанта и при първия дискомфорт в гърло веднага използвам и пръскам на детето ми преди училище.

Цената с доставка от Корея до България беше 35 лв за целия комплект. Ако сте от друга държава изпратете запитвание.

За да поръчате спрей трябва да направете регистрация . Ако имате регистрация само свържете се с мен през контактна форма. Пожелавам всички да сме здрави!



23 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


Пост: Blog2_Post
bottom of page