top of page
  • Снимка на автораMarina Veleva

TOP 5 продукта от Atomy Europe

Актуализирано: 10.07.2023 г.

Компания Atomy предоставя възможност на всеки един клиент след направена регистрация да поръчва продукти с абсолютно качество и на абсолютна цена.

В Европейската версия на сайт Atomy имаме голям асортимент от корейски продукти. Както продукти за здраве, така и за красота.


Искам да представим TOP 5 продукта Atomy.


1. Паста за зъби с прополис (Atomy Toothpaste 200g * 5set)


Пастата с прополис на Atomy съчетава всичко, от което се нуждаем за здрави зъби и венци – ефективно отстранява плаката и предотвратява натрупване на зъбен камък, предпазва от образуване на кариеси и се справя с лош дъх. Подхожда за хората с чувствителни венци, може да се ползва от цялото семейство – дори от малки деца.

Паста за зъби с прополис Atomy

Екстракт от зелен чай: Катехинът – основна съставка в зеления чай, усилва имунитета, а полифенолите имат антиоксидантно и антибиотично действие. Тези съставки са ефективни и за отстраняване на лошия дъх.

Екстракт от прополис: Прополисът е лепкавата тъмно кафява смолиста маса, която се събира на входа на кошера. Той е естествен антибиотик и има антибактериални и противовъзпалителни свойства, с които намалява бактериите и евентуалните инфекции.



2. Четки за зъби Atomy (Toothbrush Atomy)


Тази уникална четка за зъби е избор на повече от 20 милиона човека!




Супер тънка четка

Меки и гъвкави косми с дебелина 0,18мм. Заоблени и загладени в краищата до 0,03мм, за да може ефективно да отстраняват остатъци от храна и да дават истинско свежо усещане в устата.

Антибактериална: формулата съдържа антибактериална мембрана и тя продължава да действа, дори когато не ползвате четката. По този начин я поддържа винаги чиста от бактерии.


3. Комплект вечерна грижа за лицето от Atomy (Evening Care Atomy)​


Вечерна грижа Atomy

Комплектът Evening Care от Atomy нежно почиства замърсяванията , овлажнява и успокоява кожата. Комплектът включва четири продукта, които взаимно допълват действието си и подобряват състоянието на кожата:

  • За да премахнете грима и да премахнете замърсяванията, най-добре е да използвате Deep Cleanser. Включените в състава екстракти от чай, морков, женшен и гинко спомагат за поддържане еластичността на кожата и й придават здравословен блясък;

  • Токсините и отпадните продукти ще бъдат премахнати без остатък с помощта на Foam Cleansing. Той е толкова плътен и нежен, че не може да навреди на кожата, а съдържащите се в него растителни екстракти не позволяват появата на дискомфорт и сухота, а напротив, те допълнително лекуват кожата и я подхранват;

  • Деликатно премахване на роговия слой ще помогне пилинг гел. Нежно разтваря мъртвите клетки, като допринася за дълбокото почистване, без да наранява кожата с груби частици. Препоръчва се за употреба два пъти седмично;

  • Освобождава запушените пори от замърсявания, омекотява епидермалния слой и абсорбира мъртвите клетки - Ексфолиращата маска. Тя допълнително ще овлажни кожата, ще я насити с хранителни вещества, ще придаде гладкост и блясък. Прилагайте веднъж на 3-4 дни. Екстрактът от центела стяга кожата, а прахът от нефрит подобрява циркулацията и освежава кожата.




4. Текстилните маски за лице Atomy (Daily Expert Mask Atomy)



Маски Atomy

Atomy Daily Expert Mask са пропити със серуми от различни активни съставки:

01 Хидратираща маска за ежедневна употреба

Atomy Daily Expert Mask Moisturising Морската вода от дълбочините покрай о.Кона (Хаваи), бетаглюканът и хиалуроновата киселина образуват мощен поддържащ комплекс за здравословен баланс на кожата. Пантенолът и серамидите NP успокояват и овлажняват. Съдържа екстракти от центела азиатика, смокиня и зелен чай

02 Маска за сияйна кожа за ежедневна употреба

Atomy Daily Expert Mask Brightening Подпомага избелването чрез предотвратяване на меланиновата пигментация с помощта на витамините ниацинамид (В3) и провитамин В5, както и с екстракта от облепиха. Избелващият комплекс от глутатион, екстракт от оризови зародиши, бифида фермент лизат и екстракт от облепиха, укрепва водно-липидния слой, кожата придобива сияйно излъчване.

03 Стягаща маска за ежедневна употреба

Atomy Daily Expert Mask Firming Витаминните пептиди овлажняват и стягат кожата. Олигопептидите, водоразтворимият колаген и камбуча - комплексът подпомагат тонизирането и стягането


Употреба: след почистване и нанесен тонер, поставете върху лицето си за 20 минути, като премахнете мрежестия филм. След това нанесете любимия си лосион или крем.

Всяка кутия съдържа 10 маски.


5. 6 степена грижа за лице (Atomy Absolute CellActive Skincare)


Absolute CellActive Skincare е система за грижа за кожата против стареене.

Atomy Absolute Skincare

Пептидна козметика, която действа на клетъчно ниво, с изключителни свойства, поради наличието на специални съставки, отговорни за активирането на процесите на възстановяване и подмладяване.

Основният компонент е воден екстракт от зелен чай, който е основният източник на катехини, включва също EGF и IBR-Dormin.

Катехините са невероятно мощни антиоксиданти, които предпазват колагена и еластина от увреждане. Забавят процеса на стареене и укрепват имунните сили на кожата като орган.

Второто основно вещество е токоферолът, който участва в образуването на колагенови и еластинови влакна, ускорява процеса на заздравяване и забавя процеса на стареене на кожата, а също така предотвратява образуването на пигментация.

EGF е полипептид, който възстановява структурата на кожата, осигурява еластичността на кожата. Стимулира появата на млади кожни клетки. Действа на вътреклетъчно ниво, помага за изглаждане на бръчките, прави кожата млада и здрава.

IBR-Dormin - Екстракт от луковица Нарцис тацета. Научно доказано: повишава жизнеспособността на клетките на кожата, позволява ви да оптимизирате естествените защитни механизми на клетката, като по този начин осигурявате защита и поддържате еластичността на кожата.



508 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

コメント


Пост: Blog2_Post
bottom of page