top of page
  • Снимка на автораMarina Veleva

Банаба и червен женшен от Atomy за понижаване на захарта в кръвта

Екстрактът от листа на банаба и червеният женьшен, две функционални съставки, които ефективно регулират нивото на сахара в кръвта и едновременно повишават имунитета!

банаба атоми

Банаба и червен женшен са два от най-популярните видове растения в Азия, които се използват от хората в продължение на векове за различни лечебни цели. Те се характеризират със своите богатства на хранителни вещества и активни съставки, които помогат за подобряването на здравето и поддържането на добро физическо и психическо състояние.


Банаба (Lagerstroemia speciosa), известна също като Queen's Crape Myrtle, е дърво, което произхожда от Филипините. То се отличава с бели или лилави цветове, като разкрива своето пълно разцветяване през лятото. Една от най-известните характеристики на банаба е, че листата му съдържат активна съставка, наречена корозол. Корозолът е полифенол, който помага за контролирането на нивата на кръвния захар. Това прави банабата изключително полезна за хората, страдащи от диабет или заболявания, свързани със здравето на сърцето.

понижаване на захарта в кръвта

Като хранителен продукт, банабата съдържа и други полезни съставки. Тя е богата на диетични фибри, което помага за поддържането на здрави храносмилателни процеси и регулиране на теглото. Банабата също така съдържа калий, витамин C и витамин B6, които са необходими за здравето на сърцето, имунната система и нервната система.

От друга страна, червеният женшен (Panax ginseng), известен също като Korean red ginseng, е медицинска билка, която се отглежда главно в Азия. Червеният женшен е известен със своите адаптогенни свойства, което значи, че помаг на организма да се адаптира на стресови ситуации и подобрява неговата устойчивост към болестите.

червен женшен атоми

Това растение съдържа гинсенозиди, които се считат за най-активните съставки в женшена. Гинсенозидите имат антиоксидантни свойства и помагат за подобряването на функциите на имунната система, циркулацията и мозъчната дейност. Червеният женшен също така се използва за повишаване на енергията и издръжливостта, намаляване на стреса и подобряване на паметта и концентрацията.

банаба и красный женьшень atomy

Също така също съдържа 11 първокласни подсъставки, които са внимателно подбрани и смесени.

Обем : 2г×30 пакетика (60г)

Способ на приемане : Един стик в ден.

Този продукт предлага се само на глобален сайт Atomy, да можете да го поръчате трябва да имате безплатна регистрация в Atomy. За повече информация свържете се с мен.

43 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Kommentarer


Пост: Blog2_Post
bottom of page