top of page
  • Снимка на автораMarina Veleva

Корейски патчове под очи от Atomy Europe

След прекарана безсънна нощ с малко дете, проверих действия на патчове под очи от Atomy на себе си. Невероятни са! Вълшебни патчове под очи от Atomy Europe с лекота премахват торбички под очи.


патчи под очи Atomy

Серумът, с който са напоени, съдържа интензивен морски комплекс - 7 съставки от остров Чеджу за хиперхидратация, озаряване и еластичност на кожата.⠀ Съдържа още екстракт от стриди, нискомолекулен колаген и морска глина, а също и пробива в съвременните технологии - ФУКОИДАН!


патчи под очи Atomy

Фукоиданът е полизахарид, намиращ се в кафявите водорасли Miek (Laminaria) и Tashima (Dasima).Благодарение на него водораслите по време на отлив не изсъхват и не умират под действието на слънцето.


Невероятните свойства на фукоидана против стареене са открити случайно. От незапомнени времена корейците ядат водорасли – наистина са много вкусни и полезни. А жените, които ги мият и обработват, забелязват, че с течение на времето ръцете им стават изненадващо меки и нежни, въпреки възрастта и упоритата работа. По-късно, благодарение на научните изследвания, се оказа, че това се дължи на фукоидана, който се съдържа в изобилие в кафявите водорасли. Самият фукоидан се състои от молекули фукоза, уникален въглехидрат, който играе ключова роля в клетъчните процеси. Според множество научни изследвания, фукоиданът мобилизира стволовите клетки на кожата, насърчавайки регенерацията на тъканите. В резултат на експерименти е установено, че това уникално вещество е в състояние да предотврати появата на бръчки и освен това да намали дълбочината на вече появилите се. Кожата става много по-еластична. Открит е и зашеметяващ овлажняващ ефект - оказа се, че фукоиданът превъзхожда дори хиалуроновата киселина по този показател.

патчи под очи

Могат да се залепят не само под очите, но и върху назолабиалните гънки, мимическите бръчки, на челото, шията. В една опаковка има 60 бр. патчове + пинсета. За поръчка Ви трябва само регистрация в магазин Atomy.


39 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comentarios


Пост: Blog2_Post
bottom of page