top of page
  • Снимка на автораMarina Veleva

Желязо Атоми / Iron Atomy

Актуализирано: 15.04

Пия Atomy Желязо Атоми / Iron Atomy над месец и мога с увереност да кажа, че действително помага да повдигнете ниво на желязо в организма.



желязо атоми


Желязо Атоми / Iron Atomy е от съществено значение за здравето, тъй като помага на тялото да транспортира кислород и да генерира енергия!

Задоволете дневния препоръчителен прием на желязо само с 1 пакет Atomy желязо на ден! 1 стик желязо Atomy съдържа нехемово, бързо усвояващо се желязо с много приятен вкус на боровинка. Съдържа 6 вида плодови екстракти, витамин С и цикория като и помощни съставки. В опаковка има 60 бр, което стига за курс на 2 месеца.

Много приятно на вкус и с лесна усвояемост. Не трябва да консумирате желязо едновременно с калций, кафе и зелен чай. Кофеинът и калцият пречат на усвояването на желязото. Не забравяйте да отделите известно време, когато приемате желязо. Ако приемате мултивитамини или други хранителни добавки, приемайте желязото отделно от тях, като спазвате интервал във времето. Най-добре е да приемате желязо на празен стомах, тогава усвояването на желязото ще бъде по-ефективно и по-бързо. В опаковка има 60 бр, което стига за курс на 2 месеца

За да пазарувате в Atomy Ви трябва регистрация в Atomy платформа. Пишете ми на ЛС да Ви изпратя линк.

23 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


Пост: Blog2_Post
bottom of page