top of page
  • Снимка на автораMarina Veleva

Защо избирам детска Омега 3 на Atomy за свойте деца?

Omega 3 Atomy

Детска Омега-3 на Atomy се извлича от малки риби (аншоа, сардини) в екологическо чисти райони на  Северния Атлантически и Тихи океан. Много вкусна със лимоново масло във форма на рибка, без захар и подсладители.

kids omega 3 atomy

Омега 3 съдържа две полиненаситени мастни киселини: DHA и EPA . DHA играе огромна роля в съзряването на нервната система и образуването на мозъчни клетки. Помага на детето да се развива по-бързо и активно да изследва света около себе си. EPA участва в изграждането на кръвотворната система, формирането на имунитета и развитието на ендокринната и репродуктивната система. Заедно тези вещества имат безценен благоприятен ефект върху човешкия организъм, особено в детска възраст. 


Омега 3 мастните киселини, са важни за здравето на очите. Те играят основна роля в развитието на сетивната нервна противоположност и подпомагат подобряването на зрителните функции като острота на зрение и цветове.

В упаковка 120 капсули.


За да пазарувате продукти на компания Atomy трябва да имате регистрация, свържете се с мен да Ви дам достъп към онлайн платформа Atomy.






24 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


Пост: Blog2_Post
bottom of page