top of page
  • Снимка на автораMarina Veleva

Как да превозмогнем хронична умора, недостиг на енергия?



От време на време всеки човек yсеща умора и недостиг на енергия. Нормално е, ако след почивката производителността да се възстанови. Но понякога почивка също не помага, тогава трябва да обърнете внимание на здравето си.


Как да превъзмогнем хронична умора, недостиг на енергия? Корейска Компания Atomy помисли как с помощта на природа можем да получим енергия и да възстановим сили.

В източната медицина Жен Шен се нарича корен на живота, като се подчертава специалната силата на неговото въздействие върху човешкото тяло. Има тонизиращо действие, болкоуспокояващо действие, оказва стимулиращ ефект върху кората на главния мозък, подкоровите центрове, стимулира окислителните процеси, снижава умората, повишава работоспособността, помага за намаляване на кръвната захар, насърчава жлъчната секреция, има адаптогенни и имуностимулиращи свойства, повишава функцията на ендокринната система, нормализира артериалното налягане, регулира въглехидратния метаболизъм. ​ Жен Шен е уникален природен източник на енергия.

Съставки на #AtomyЖенШен: 100% четиригодишен червен женшен.




1 саше от Atomy Colorfood #VitaminC Ви осигурява на ден 500 mg антиоксидантен Витамин С и комбинация от 7 вида червени и жълти цветни храни за да подсилите имунитета си. Той се грижи за поддържането на жизнеността и енергията в организма ви. 

Витамин С от Atomy съдържа екстракти от манго, червена боровинка, нар, тиква, мандарина, цикория, куркума + коензим Q10





Според множество проучвания приемът на омега-3 мастни киселини може да влияе както на настроението, така и на тонуса. Храните, богати на тези киселини, както и хранителните добавки, допринасят да се радвате на красива и гладка кожа, здрава и блестяща коса. Но това не е всичко. Вие ще спите по-добре, ще сте по-енергични и в по-добро настроение. От друга страна, изследванията показват, че недостигът на омега-3 мастни киселини е причина за постоянна умора и депресия.


Омега-3 от ATOMY съдържа голямо количество EPA и DHA киселина.   


 ЕРА и DHA са незаменими Омега-3 мастни киселини, които тялото ни не произвежда самостоятелно.  Те са най -силните антиоксиданти, които служат като естествен щит за нас.


  СЗО препоръчва да се консумират 333 mg EPA и 166 mg DHA на ден.


 В 1 порция (2 капсули) Омега-3 на ATOMY се съдържат 600 mg DHA и 400 mg EPA.


  Благодарение на толкова високото съдържание на тези мастни киселини, тялото ще покрие напълно ежедневните нужди.  



🌿 Atomy Pu'er tea 🌿


Редовно пиейки тази чудесна напитка, скоро ще забележите положителни промени в тялото си. Благодарение на богатия, балансиран химичен състав, чаят Пуер насища организма с необходимите микроелементи и витамини, нормализира функционирането на вътрешните органи и системи. Помага на тялото да се въстанови, да се отърве от умората, изпълва с жизненост.


☕Чаят Пуер се отглежда в Китай. В Atomy Pu'er tea по-специалното е, че е ферментирал и от него е извлечено най-необходимото за организма. Една чаша дневно ви енергизира и фокусира. Чаят намалява риска от сърдечни болести, почиства организма от токсини и свободни радикали, поддържа доброто състояние на костите, подпомага дейността на черния дроб, тъй като способства за намаляване акумулацията на мазнини, предпазва от натрупването на холестерол.


Корейска компания Atomy използва само натурални природни съставки, затова милиони хора от целия свят избират тези продукти за отлично самочувствие на свойто тяло.


За да опитате продукти на Atomy и да пазарувате на най-изгодни цени Ви трябва само да направете безплатна регистрация.




33 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


Пост: Blog2_Post
bottom of page