top of page
  • Снимка на автораMarina Veleva

Как и колко печелят в Atomy?

Актуализирано: 10.07.2023 г.


Традиционият бизнес модел представя производител, който произвежда стока. И след това търговците се занимават с продажба на тези стоки на едро. После магазините и препродавачите предлагат тази стока на дребно на клиента.

И всеки в тази верига има заложена своя собствена печалба. И кой плаща за всичко? Точно така - купувачът.


Atomy премахва всички тези стъпки и позволява на купувача да купува директно

на най-добра цена.

Absolute quality absolute price.

Тогава възниква въпросът - как дистрибуторите на Atomy печелят, ако регистрация в Atomy е абсолютно безплатна?

И най-важно няма дистрибуторска и клиентска цена. Всеки един регистриран на платформа Atomy поръчва стока на една и съща цена.


Всеки дистрибутор формира собствена клиентска база, която създава оборот чрез закупуване, както в обикновен магазин стоките, от които се нуждаят и когато имат нужда от тях. Компанията вижда дигитален отпечатък, че именно този дистрибутор е поканил този човек в компанията. По време на регистрацията дистрибуторът дава ID на всеки клиент.


Какво трябва да направите, за да печелите пари в Atomy:

1. Регистрирайте се при дистрибутора на компанията, в чийто екип искате да бъдете (екипът е важен, тъй като активен екип помага за изграждането на мрежа под Вас и Вие по-бързо ще стигате Вашите цели). Каня Ви да станете част от най-сплотен и успешен екип Atomy Marina Team. Ние сме активни и правим срещи всяка седмица във Варна и други градове в България. 

Absolute price Atomy

2. Опитайте продукти на Atomy. Това е ВАЖНО! Започнете бизнес само ако продуктите и философията на компанията резонират с вас. 


2. Обучете се и разберете маркетинговия план


3. Изградете клиентска база от лоялни потребители


4. Помогайте на хората да се регистрират, консултирайте за продукти, бизнес, предоставяйте помощ при оформяне на поръчки на сайта, ако е необходимо


Колко печелят в Atomy ?Колко можеш да печелиш, зависи само от теб. Голямо предимство че в Atomy няма таван, ти можеш да увеличаваш свойти доходи със всяко постигнато ниво.  Също така освен основен доход от затворени бинарни стъпки, които можем да затваряме всеки ден, не забравяме и за мотивиращи майсторски възнаграждения.

Маркетинг план Atomy

В обобщение можем да кажем, че Atomy е бизнес без инвестиции. Бизнес, достъпен за всеки, който иска да промени нещо в живота си.

58 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

تعليقات


Пост: Blog2_Post
bottom of page