top of page
  • Снимка на автораMarina Veleva

Най-ефикасно масло за суха и чуплива коса Atomy

Искам да споделя свойто мнение за невероятно масло от Atomy за коса, което ползвам всеки ден, като за себе си, така и за дъщеря си.

Леко масло за коса от Atomy, което е наситено с есенциални масла, за да осигури хидратация на суха, чуплива или боядисана коса, придава блясък, хидратира и улеснява разресване на коса.

Масло за коса съдържа 6 етерични масла:


Масло от арганови кълнове – хидратира и стяга – изключителен хидратиращ ефект, който предпазва от изсушаване.


Масло от семената на бяла ливадина – предотвратява загуба на вода – съдържа ненаситени мастни киселини, които хидратират в дълбочина.


Масло от макадамови ядки – омекотяващ и хидратиращ ефект – съдържат подхранващата палмитолеинова киселина, която е отлично средство за защита на косата.


Масло от авокадо – богато на витамини, придава копринена мекота – има изключителна сила да прониква в дълбочина и да прави косъма гладък и мек.


Масло от семена на камелия – съдържа олеинова и линоленова киселина и хидратира косата – предотвратява начупване на косъма и подхранва в дълбочина косъма и скалпа.


Масло от семена на жожоба – съдържат витамини, мастни киселини, хидратира и придава блясък – богато на витамини и минерали. Предотвратява сплитането на косата и разрошването. Придава копринен и блестящ завършек.


За да поръчате масло за коса Atomy трябва да имате безплатна регистрация. Доставки на продукти Atomy извършват се до вкъщи по цяла Европа, СЩА и др. директно от производителя.

79 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


Пост: Blog2_Post
bottom of page