top of page
  • Снимка на автораMarina Veleva

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА НА КОМПАНИЯ Atomy

Историята на създаването на южнокорейската марка Atomy датира от 2009 г. Всичко започна с козметични продукти. С течение на времето компанията разшири асортимента си, предлагайки на клиентите хранителни продукти, хранителни добавки, стоки за дома и електроника и др.


ПРЕДИМСТВА НА КОМПАНИЯ Atomy

 

КЛЮЧОВИ ПРЕДИМСТВА НА КОМПАНИЯ Atomy

Благодарение на уникалната и индивидуална търговска политика Atomy бързо набира скорост и се превръща в една от най-популярните компании, което гарантира не само високо качество на предлаганите продукти, но и достъпна цена.

 

Принципът на компанията, заложен от нейния председател Park Han-Gill, е „Абсолютно качество на абсолютна цена“.

 

Основните предимства на Atomy

 

БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ. Регистрацията е безплатна, не ви задължава с нищо, НЯМА задължителни покупки, НЯМА тичане с каталози, НЯМА нужда да продавате нищо.

МЕЖДУНАРОДНО НИВО НА БИЗНЕС. Вашият идентификационен номер е валиден в чужбина. Можете да регистрирате партьони от целия свят. Atomy официално представителство в 27 държави по света.

ДИСТАНЦИОННА РАБОТА И СВОБОДЕН ГРАФИК. Работете където, когато и колкото искате.

ПОДДРЪЖКА. В Atomy има добре изградена система на обучение. Винаги имате подкрепа и помощ от партнери на Вашия екип. Екип на Marina Atomy Team  помога и предоставя обучениеа на всички нови партньори.

ЛЕСЕН СТАРТ ЗА ДИСТРИБУТОР. Вие можете да смените статут от клиент към дистрибьютор бързо и лесно след активация на акаунт.

УНИКАЛЕН МАРКЕТИНГОВ ПЛАН. Компанията предлага много щедро и справедливо разпределение на приходите в мрежата, където всеки нов партньор има възможност да получи стабилно нарастващ доход. При активна екипна работа, Вие растете заедно в доходи с Вашия екип и имате едни цели.

БЕЗ НУЖДА ОТ ФИНАНСОВИ ИНВЕСТИЦИИ. Вашите лични точки не изгарят. Печалбите ви се носят от вашата структура, която изграждате заедно с вашите спонсори, с помощта на ПРЕПОРЪКИ на продукти Atomy.

НЕ ТРЯБВА ДА УБЕЖДАВАТЕ НИКОГО. Корейските продукти Atomy са много популярни, качествени на достъпни цени и търсени по целия свят; след като закупите тези продукти поне веднъж, вече няма да искате да използвате нищо друго.

Не пропускайте своя шанс да изградите пасивен доход, докато компанията е в началото на своето развитие и набира голяма популярност в цялата Европа. За да получете повече информация можете да се свържете с мен.

 

Да станете част на голямо семейство Atomy Ви трябва само безплатна регистрация.

52 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


Пост: Blog2_Post
bottom of page