top of page
  • Снимка на автораMarina Veleva

Пробиотик Atomy Biotics 10+ Plus

Днес получих четвърта кутия на пробиотик Atomy Biotics 10+ Plus, който регуларно поръчвам за свойто семейство. Откакто започнах да ползвам корейски пробиотик от Atomy, други в аптеки не купувам и винаги гледам да имаме със себе си на път от пробиотик. Този пробиотик благоприятно действа на цялата храносмилателната система и обичат го даже деца.

В летен период спасявал ни по време на ротовирус, зимата пием профилатично за имунитет. По време на пътувания при нова различна храна много препоръчителен.


Пробиотикът е жив организъм (бактерия), която има положителен ефект върху здравето на човека. Тези полезни микроорганизми се наричат "добри" бактерии, тъй като подпомагат нормалната функция на нашата дигестивна система и поддържат баланса на микрофлората в нея.


Пробиотикът на Atomy съдържа 12 щама бактерии от вида Лактобацилус и всяко саше съдържа над 3 млрд живи бактерии. Включен е и екстракт от ананас (бромелаин), мандарина, женско биле, джанка, джинджифил, ябълка, банан, малина и ягода, пребиотици и храносмилателни ензими.




Пробиотик Atomy Biotics 10+ Plus оказва поддържа за здравословната имунна система. Той помага на тялото да се справи с инфекции и заболявания, като подобряват имунната отговорност на организма.

Освен всичко това има приятен плодов вкус. В кутия има 60 бройки, което стига на 2 месеца. За да можете да опитате го трябва да имате регистрация, която можете да направете тук. След това ще можете да поръчате го с директна доставка до вкъщи през официален онлайн- магазин.

55 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


Пост: Blog2_Post
bottom of page