top of page
  • Снимка на автораMarina Veleva

Първа Success Academy за Atomy Europe

Cкъпи приятели, искам да споделя свойто впечатление от първата Success Academy за Atomy Europe. Имах удоволствието да присъствам на това голямо събитие за цяла Европа във Франкфурт.

Неслучайно Atomy е високотехнологична иновативна компания, която няма конкуренти в сферата на мрежов маркетинг. Всичко беше организирано на много високо ниво, с директна онлайн транслация и превод на 4 езика едновременно.


На Success Academy присътстваха ТОР лидери от Корея, Европа и самия основател на компания Atomy Park Han-Gill.

Присътствах на лекция от Park Han-Gill, на която той споделил идеалогия, мисия и цели на компания Atomy. Имаше невероятни истории на успех от лидери на компания от различни държави.

Много дружен екип от България представи нашата държава.

Имаше българи от Варна, Пловдив, София и тези които живеят в чужбина от Англия, Германия, Холандия и др. държави. Ще прилагам максимум усилия следващия път нашия екип от България да бъде още по-голям.


Компания Atomy дава възможност на всеки един желаещ да постигне големи резултати, да изгражда бизнес в 26 държави паралелно. Това е абсолютно екологична компания, без рискове, без задължителни покупки всеки месец, без задължителни стартови пакети. Без значение потребител сте или дистрибутор Вие пазарувате само продукти и нещата за Вашето семейство от които имате нужда в даден момент. Основния лозунг на компания е "Абсолютно качество - абсолютна цена", което осигурява на всички потребители много високо качество на стоки за максимално низка цена. Докоснете се до тези продукти и ще искате да използвате само тях. За да пробвате продуктите трябва да направете лесна безплатна регистрация и веднага ще имате достъп към онлайн-магазин с доставка до вкъщи, независимо къде живеете Европа, СЩА,Канада и т.н. Свържете се с мен да Ви предоставя линк към регистрация.


54 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


Пост: Blog2_Post
bottom of page