top of page
  • Снимка на автораMarina Veleva

Турмацин Atomy за здрави ставите

Турмацин Atomy е единственото и най-добро по рода си средство за профилактика на различни заболявания свързани с болка в ставите и хрущялите. В основата на турмацинът е куркума, която е известна със способността си да намалява нивото на хроничното възпаление. Биологично активните вещества, получени от растенията куркума, помагат за укрепване на ставите на опорно-двигателния апарат, както и за намаляване на подуването на ставите.


 turmacin atomy
turmacin atomy

Turmacin от Atomy съдържа огромно количество метилсулфонилметан (МСМ). Това е органично съединение, което помага за намаляване на възпалението. Неговият молекулен състав е подобен на състава на клетъчния протеин и следователно ефективно се въвежда в структурата на клетката на тялото, запълвайки липсващи или повредени елементи. Консумацията на турмацин спомага за ускоряване на метаболизма и възстановителните процеси. Турмацинът също помага за намаляване на възпалението в ставите, което помага за премахване на болката и дискомфорта при движение. Този продукт съдържа и селен, който е естествен антиоксидант. Селенът спомага за укрепване на имунната система, подобрява нейните защитни механизми, и също така ускорява метаболитните процеси, което несъмнено води до ускорен процес на отстраняване на токсините от тялото, а в последствие и до подобряване на цялостното здраве.

Помага за:

• Облекчаване на симптомите на различни видове артрити. Използва се при лечение на ревматоиден артрит. При този тип артрит той ефективно облекчава възпалението, повишава антиоксидантната защита, подобрява автоимунните реакции и защитава костните клетки.

• Защитава костта при остеоартрит. Екстрактът от куркума защитава костната тъкан и предотвратява загубата на костна маса.

• При лечение на костни фрактури. Традиционно куркумата се използва при лечението на костни фрактури. Куркумата контролира възпалението и помага за намаляване на болката. В допълнение, куркумата защитава костната тъкан и насърчава нейното ремоделиране.


турмацин атоми
турмацин атоми

Една кутия съдържа 128 хапчета. Две дози на ден две хапчета турмацин/селен сутрин и две хапчета MSM вечер с вода.

Препоръпително да се пие като курс няколко месеца.


За да пазаруват в Atomy попълнете данни за безплатна регистрация.

71 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


Пост: Blog2_Post
bottom of page