top of page
  • Снимка на автораMarina Veleva

Най-доброто хидрофилно масло Atomy за почистване на грим!

Хидрофилно масло от Atomy е най-доброто средство за премахване на водоустойчив грим, BB кремове, SPF кремове и ежедневния make up. Освен това, хидрафилно маслото за почистване е създадено с патентована технология за почистване на черни точки, омазняването (себум) и други проблеми с кожата, а ферментиралите съставки в натуралното масло имат хидратиращ и укрепяващ ефект.

Хидрофилно масло Atomy,Atomy Bulgaria


Мощно почистване в дълбочина


Балансът на поляризиращи и неполяряизиращи съставки в маслото отстраняват всички видове грим, дори водоустойчив, както и трайни червила и всички видове на тинт.

Неполяряизиращи съставки – бързо и лесно разтваря водоустойчивите съставки и фон дьо тена.

Поляризиращите съставки премахват сенки, руж, както и всякакви цветни моливи и очни линии и спирала.

Функцията за Анти-себум почиства от черни точки и излишно омазняване – отличното проникване в дълбочина отстранява нечистотиите, а след това стяга порите, за да не се произвежда излишен себум.

Хидрофилно масло Atomy

Комплексът Анти-себум

Патентована съставка, която стяга порите и контролира производството на себум.

Хидрофилно масло от Atomy съдържа екстракт от вечерна иглика, пуерария, борови иглички и екстракт от кората на бяла върба.

Попива излишното омазняване и въздейства върху хормона, който контролира производството на себум и свободните радикали, като с това предотвратява стареенето на кожата и разширените пори.

Ефективно предотвратява стареенето на кожата, причинена от UV лъчите.


Хидрофилно масло Atomy

Начин на приложение

Дълбоко почистване само с масло!

1. Изпомпайте на суха длан достатъчно количество и леко втривайте в кожата на лицето с леки, масажни движения.

2. Докато масажирате маслото, гримът, мръсотиите и остатъците се разтварят. Не забърсвайте с кърпа или салфетка, а изплаквайте многократно с топла вода.

3 Ще постигнете дълбоко почистване и свежа кожа само с маслото, но може да продължите и с нормална процедура за почистване, напр. с пяна.

Полезен съвет: Процесът на почистване е емулсификация. Той е свързан с това, че маслото побелява, когато влезе в контакт с вода. Намокрете върховете на пръстите си с топла вода и масажирайте, докато маслото побелее. След това изплакнете с вода, за да почистите черните точки и себума.


За да поръчате хидрофилно масло Atomy Ви трябва само да приминете през регистрация в сайта. Доставка до адрес в България ,ЕС, САЩ или Канада.

186 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

コメント


Пост: Blog2_Post
bottom of page